Sari la conținut

Tu folosesti Calendarul ca sa te organizezi?

De ce sa nu faci asta si pentru intreaga ta echipa?

Planificarea taskurilor nu mai este o noutate. Indiferent de mediul de lucru, daca esti manager de proiect sau agent de vanzari, director de productie sau asistent manager, tot ai nevoie sa iti planifici timpul, sa iti notezi intalnirile, conversatiile si alte evenimente importante, atat pentru referinta istorica cat si pentru organizarea pe viitor.

Tinerea sub control a activitatilor devine si mai importanta cand ai de administrat o intreaga echipa, iar aceasta trebuie sa functioneze cat mai omogen, sa poata sa imparta transparent accesul la resurse, pastrand in acelasi timp accesul la informatiile particulare fiecarui eveniment. Pentru ca vremea rapoartelor de activitate a trecut, astazi trebuie sa fim flexibili si sa putem sa actionam rapid.

Cu soluții de tip ERP/CRM cum sunt cele create de SoftOne, găzduite in Cloud sau On Premise, ai posibilitatea sa accesezi Calendarul tau personal sau al echipei de oriunde, de pe orice device.

Soft1 Calendar este un instrument ușor de utilizat, flexibil și de încredere pentru toate tipurile de utilizatori, indiferent de rolurile lor in companie. Soft1 Calendar Personal sau De grup ajută angajații să țină evidența acțiunilor proprii sau ale echipei. Astfel, crearea, organizarea și programarea proiectelor și sarcinilor, precum întâlniri, apeluri, e-mailuri etc sunt usor de realizat si urmarit atat individual cat si centralizat.

Ce beneficii aduce un Calendar integrat in sistemul ERP?

✔ Puteti sa accesați mai multe calendare in functie de pe pozitia in organizatie (de exemplu, vânzător, tehnician, team leader, project manager etc.)
✔ Puteti urmări rapid acțiunile folosind statusuri cu schema de culoare diferite (de activat, în curs etc.)
✔ Monitorizati fluxul sarcinilor, evidentierea istoricului și afisarea acțiunilor în așteptare, permițând astfel utilizatorului să modifice, să treacă la pasul următor sau să repete o acțiune.
✔ Sincronizati cu MS Office 365 și Google Calendar.
✔ Beneficiati de acces de la distanță de pe orice dispozitiv portabil (mobil, tabletă etc.), folosind serviciile Web & Mobile Soft1 S360
✔ Alegeti vizualizatrea ce vi se potriveste: Zi, Săptămână sau Lună și afișati locurile de vizitat pe Google Maps.

Desigur, posibilitatile de configurare si customizare pe care le ofera solutiile Soft1 ERP/CRM in zona de Customer Relationship Management sunt mult mai multe. Descarca si instaleaza un cont Demo chiar acum, cu un click aici: Descarca DEMO gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *