Sari la conținut

Tu ce ERP folosesti: DESKTOP, WEB SAU MOBIL?

sOLUTII DE MOBILITATE

Lucrul strict de la birou a devenit de mult invechit. De la introducerea sistemelor de calcul portabile a devenit mult mai usor sa lucrezi cam de oriunde. Internetul si cloud-ul nu au facut decat sa extinda aria de aplicabilitate a terminalelor mobile, fie ele laptop, tableta sau telefon. Cu toate astea, multa vreme sistemele ERP au fost utilizate doar din birou. Tehnologia de astazi insa a adus schimbarea de perspectiva in companiile moderne, care isi digitalizeaza procesele.

Cu soluții de tip ERP/CRM cum sunt cele create de SoftOne, găzduite in Cloud sau On Premise, ai posibilitatea sa accesezi datele din sistem de oriunde, de pe orice device.

Poti consulta foarte rapid baza ta de date, folosind laptopul si o conexiune mobila la internet, sau poti sa ai acces la cele mai noi informatii deschizand un browser sau aplicatia mobila dedicata. Esti la un client si vrei sa ii prezinti portofoliul de produse? Nimic mai simplu, deschizi showroom-ul de pe telefon si poti inclusiv sa preiei o comanda! .

Pot avea aplicatia mobila customizata asa cum doresc eu?

Raspunsul este desigur, da. Cu ajutorul tehnologiei Web&Mobile dezvoltata de Softone, iti poti configura atat meniul aplicatiei cat si operatiunile pe care doresti sa le ai disponibile la accesarea acestuia. De exemplu, poti seta sistemul astfel incat la inregistrarea unei vizite sa poti prelua pe loc o comanda, poti sa inregistrezi o incasare si apoi sa stabilesti cand va fi urmatoarea livrare catre client. Toate acestea in timp real, ca si cum ai lucra de la tine de la birou!

Desigur, posibilitatile de configurare si customizare pe care le ofera solutiile Soft1 ERP/CRM in zona de Enterprise Mobility sunt mult mai multe. Descarca si instaleaza un cont Demo chiar acum, cu un click aici: Descarca DEMO gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *