Sari la conținut

ERP-ul tau stie ce inseamna Very Peri?

Ce este Very Peri? The Pantone Color Institute, cei care dau standardul in industria cernelurilor si a tonurilor de culoare, a desemnat-o ca fiind culoarea anului 2022. Ei au descris-o ca fiind „o nuanță dinamică de albastru floral cu un subton de roșu violet viu, ce îmbină fidelitatea și constanța albastrului cu energia și entuziasmul roșului”.

Ce legatura are asta cu sistemul ERP? E bine de stiut ca cei care lucreaza cu cerneluri, de la producatori si distribuitori la companiile din industria tipografica, sunt primii care ar avea nevoie sa stie exact ce ton de culoare are un anumit produs. Si cum in practica se lucreaza cu sistemul de culori CYMK (Cyan, Yelllow, Magenta, Black), este foarte important sa poti sa utilizezi aceste informatii in sistemul informatic. Foloseste un sistem performant cum este Soft1 ERP si Soft1 CRM si ai posibilitatea sa iti personalizezi datele cu aceste atribute specifice. 

Cu soluții de tip ERP/CRM cum sunt cele create de SoftOne, găzduite in Cloud sau On Premise, managementul produselor cu memorarea combinatiilor CYMK devine floare la ureche. Iata aici un exemplu care speram sa spuna mai mult decat o mie de cuvinte:

Desigur, ar fi si pacat sa ne oprim aici. Cu Soft1 ERP poti sa iti automatizezi fluxul de ofertare, identificand produsele existente in stoc pe baza acestor caracteristici. Si ca sa nu pierzi prea mult timp creand la fiecare combinatie noua de culori un articol nou, sistemul ERP o poate face pentru tine, in mod automat. Ba chiar poate stabili si un pret de referinta, in baza unui algoritm dat!

Daca vrei sa afli mai multe despre Soft1 ERP, descarca si instaleaza un cont Demo chiar acum, cu un click aici: Descarca DEMO gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *