Sari la conținut

Despre SoftOne

SoftOne Technologies este unul dintre principalii furnizori ai soluțiilor ERP și CRM pentru companiile mici, mijlocii, precum și pentru organizațiile mari din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, o sucursală în Salonic și subsidiare în  România, Cipru și Bulgaria, compania este lider de piață în segmentul Cloud ERP/ SaaS și are în prezent aproximativ 20.000 de clienți și peste 300 de parteneri în ecosistem.

Soluțiile Soft1

Soft1 Cloud Series 6 reprezintă noua generație de software business în Cloud, soluția fiind dezvoltată pentru a permite inovarea proceselor operaționale și pentru a oferi beneficii unice, specifice organizațiilor moderne: flexibilitate în operare, adaptare în funcție de nevoi specifice, automatizarea proceselor de lucru sau acces la resursele companiei de oriunde, în timp real.

Beneficiind de avantajele tehnologice oferite de platforma Windows Azure, aplicația oferă maximum de securitate, fiind disponibilă în regim de abonament, fără a fi necesare investiții hardware suplimentare. Având funcționalități complexe, precum cele de Management Financiar, Producție, Activități Comerciale, Operațiuni și CRM, integrare nativă cu aplicații Web&Mobile sau Instrumente de Raportare, Soft1 Cloud Series 6 ajută companiile să obțină avantajele competitive de care au nevoie pentru a se diferenția în piață

Link demo: https://www.softone.ro/erp-free-trial/

Soft1 Cloud CRM Series 6 este alegerea perfectă dacă îți dorești să crești performanța echipei tale de vânzări și să asiguri o relație excelentă cu clienții tăi, fiind o soluție completă în Cloud ce permite utilizatorilor accesul la informațiile de care au nevoie oricând și de oriunde.

Avantajele sunt de neegalat: flexibilitate pentru a-ți alege exact funcționalitățile de care ai nevoie, implementare rapidă, costuri reduse, securitate și mobilitate, soluția putând fi accesată de pe orice dispozitiv mobil. Astfel, echipa de vânzări va avea acces la datele clienților în orice moment și vor putea să transforme cât mai multe lead-uri în oportunități.

Link demo: https://www.softone.ro/cloud-crm/

Soluțiile Cloud ERP și mobilitatea reprezintă cele mai importante tendințe pe piața de software, necesare pentru orice companie care urmărește progresul. Soft1 360 este un serviciu în Cloud revoluționar ce îmbină aceste funcționalități și asigură flexibilitate în desfășurarea operațiunilor de business, oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv, chiar și în afara biroului.

Printre avantajele aplicației mobile Soft1 360 se numără creșterea productivității, eliminarea complexității operațiunilor de business, reducerea costurilor, acces la informații în timp real și procese decizionale îmbunătățite.

Link demo: https://www.softone.ro/mobilitatea-afacerilor/

Soft1 SFA este o soluție destinată oamenilor de vânzări pentru a-și îmbunătăți performanța de zi cu zi. Soluția oferă nenumărate funcționalități care permit automatizarea și simplificarea operațiunilor cheie de vânzare, astfel încât fiecare oportunitate să fie valorificată. Datorită aplicației Soft1 SFA, departamentul de vânzări va putea accesa informații și rapoarte în timp real despre clienții actuali sau cei potențiali, astfel încât tranzacțiile să se desfășoare mai simplu și mai ușor, iar task-urile repetitive să fie automatizate.

Soft1 SFA permite accesarea datelor de pe orice dispozitiv, oferă o imagine de ansanblu a operațiunilor de vânzare datorită raporatelor grafice și a dashboard-ului interactive și facilitează crearea prognozelor de vânzări.

Fă cunoștință cu noul tău asistent virtual, EVA! Lucrează mai eficient și automatizează-ți procesele de business de pe orice dispozitiv inteligent prin intermediul unei tehnologii de ultimă generație, astfel încât să accesezi și să utilizezi datele din sistemul ERP fără să fii conectat la acesta. EVA fructifică la maximum funcționalitățile Soft1 Web Services și cele ale platformei Soft1 Cloud, fiind cea mai rapidă modalitate de a-ți desfășura operațiunile de business.

Asistentul virtual SoftOne poate comunica cu aplicația de business prin conversație, fiind capabil să proceseze limbajul uman pe mai multe canale și poate răspunde utilizatorilor la orice întrebare folosind canalele de comunicare Skype și Facebook Messenger. 

Link demo: https://www.softone.ro/automatizare-inteligenta/

Soft1 B.A.M. este un instrument creat pentru a te ajuta să coordonezi și să automatizezi execuția operațiunilor de business, astfel încât să-ți crești exponential productivitatea. Soluția elimină sarcinile repetitive ale angajaților, erorile umane și permite optimizarea fiecărui pas din procesele operaționale, transformând modul de coordonare al activităților și facilitând colaborarea dintre departamente. 

Soft1 Business Automation Machine permite monitorizarea performanței în timp real prin intermediul panourilor de bord dinamice și a rapoartelor analitice, oferă vizibilitate sporită pentru urmărirea evoluției proceselor operaționale și facilitează deciziile de business. Aplicația poate fi integrată cu orice soluție SoftOne, inclusiv Soft1 Web&Mobile, iar echipele tale vor putea lucra de oriunde, utilizând orice dispozitiv mobil.

Link demo: https://www.softone.ro/automatizare-inteligenta/

LOOKING FOR MORE?

dESCARCA AICI dATASHEET-URILE sOFToNE!