Sari la conținut

Ce alegi, o aplicatie custom sau una de buget redus?

Alege o aplicatie care se poate modela
pe afacerea ta!

Companiile care sunt in cautarea unei solutii ERP care sa le mareasca performantele operationale au de ales intre doua posibilitati: sa aleaga o solutie custom, care sa le satisfaca 100% nevoile, sau sa isi adapteze afacerea la o solutie existenta, conceputa pentru a satisface cat mai multi clienti. Daca te afli intr-o astfel de situatie, este momentul sa afli ca exista si variante de mijloc, si anume aplicatii performante precum Soft1 ERP si Soft1 CRM care vin cu o structura similara unei aplicatii generice, dar care suporta customizari care sa le faca sa se muleze pe modelul tau de business.

Cu soluții de tip ERP/CRM cum sunt cele create de SoftOne, găzduite in Cloud sau On Premise, ai posibilitatea sa modelezi ecranele de lucru cu doar cateva clickuri. Fie ca folosesti un nomenclator de produse sau consulti o lista de vanzari, in ambele situatii poti modifica rapid modul de afisare a datelor. Iar daca ai nevoie sa pastrezi in baza de date si alte informatii suplimentare, adaugarea acestora este mult mai la indemana decat crezi.

Iata aici un exemplu care speram sa spuna mai mult decat o mie de cuvinte: am schimbat modul de prezentare a datelor din ecranul de mai sus, pentru ca sa poata fi administrat mai usor de catre utilizatori. Si poti face asta chiar tu!

Desigur, posibilitatile de customizare pe care le ofera solutiile Soft1 ERP/CRM sunt mult mai multe. Descarca si instaleaza un cont Demo chiar acum, cu un click aici: Descarca DEMO gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *